Accessoires en sieraden voor in het haar: keuzegids

Voorheen zagen we haarsieraden eigenlijk alleen maar tijdens bruiloften. Vandaag de dag zien we haarsieraden ook steeds meer in het straatbeeld. Haarsieraden hebben vele voordelen, ze dienen niet alleen voor de leuk, maar ze zijn ook praktisch in de zin dat ze je helpen je haar te organiseren.
Haarsieraden zijn ook relatief goedkoop. Daarmee bedoel ik niet van laagwaardige kwaliteit, maar ik bedoel qua prijs is het allemaal heel betaalbaar. Haarsieraden zijn doorgaans beduidend goedkoper dan andere accessoires zoals horloges en armbandjes.

Het fijne aan haarsieraden ook is dat er vele varianten zijn. Er is voor ieder wat wils. Bekijk hier een overzicht van de mogelijke typen haarsieraden: https://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/. Sommige vrouwen houden meer van haarpinnen, andere van haarbanden, weer andere van haarklemmen, enzovoort. In sommige gevallen kun je ook verschillende types combineren. Bijvoorbeeld een handvol haarspeldjes in combinatie met een haarklem. Kijk wel uit dat het niet te druk wordt. Less is more, dat principe geldt ook voor haarsieraden.

Enfin, een van onze favoriete opties is de haarspeld. Haarspeldjes tegenwoordig zijn niet langer de saaie minimalistische ‘schuifjes’ die ze ooit waren. Ik bedoel natuurlijk bestaan die nog wel, maar niet erg hip. Nee, tegenwoordig heb je allerlei leuke toffe varianten. Bijv. hier bij ikbensieraden.nl, vond ik er eentje van een hertengewei in de kleur mat goud. Erg uniek, en de kans dat je een vriendin met eenzelfde haarspeld tegenkomt is vrijwel nihil. Maar ook de haarspelden met bloemen thema en wintertakken zijn erg leuk. Deze zullen zeker de show stelen waar je ook heengaat.

Haar kettingen worden ook steeds populairder. Op dit vlak is met name de Ibiza stijl erg in trek. Ideaal voor een festival of natuurlijk een vakantie naar Ibiza. Al kun je haarkettingen ook best dragen tijdens reguliere alledaagse dingen zoals kinderen naar school brengen of de boodschappen doen.